Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید جمال الدین میرمحمدی روز یکشنبه در نشست با نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج اظهار داشت: دین، معنویت و اعتقادات  کنونی ملت ایران مرهون و مدیون تلاش طلاب، علمای دینی و حوزه های علمیه است. 

وی افزود: مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور با وجود گذشت ۳۰ سال از آغاز فعالیت آن تاکنون نتوانسته به نحو مطلوب و شایسته ای به طلاب خدمات رسانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور بیان کرد: دلیل اصلی چنین امری کمبود بودجه و وجود مشکلات مالی متعدد در این مرکز بوده و بر همین اساس نیز موضوع کاهش وابستگی آن به اعتبارات دولتی پیگیری می شود. 

حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی عنوان کرد: مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور فعالیت هایی را در زمینه کاهش مشکلات مسکن، درمان و معیشت طلاب آغاز کرده که امید است نتیجه بخش  باشد.  

وی ابراز داشت: هم اینک ۲۰۷ هزار طلبه مرد، زن، شیعه، سنی و خارجی زیر پوشش مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور بوده و از خدمات مختلف آن بهره می برند. 

رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور گفت: نگاه مسئولان این مرکز تأمین حداقلی نیازمندی های طلاب بوده و درصدد هدفمند کردن بیش از پیش خدمات ارائه شده به آنان هستند. 

حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی اظهار داشت: مسئولان مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور برای تأمین نیازهای طلاب و تقویت حوزه های علمیه از هیچ تلاش و اقدامی دریغ نمی کنند. 

وی افزود: ارائه خدمات به طلاب از سوی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور در آینده بر اساس میزان فعالیت آنان خواهد بود. 

حجت الاسلام و المسلمین میرمحمدی بیان کرد: مرکز خدمات حوزه های علمیه در هر کدام از استان های کشور زیر نظر نماینده ولی فقیه اداره می شود. 

وی عنوان کرد: رویکرد مهم و اصلی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور تأمین نیازهای حوزه های علمیه استان ها برای کاهش میزان مراجعه طلاب به دیگر شهرها از جمله قم و مشهد برای ادامه تحصیل  است. 

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد و امام جمعه یاسوج نیز در این نشست گفت: حدود یک سوم جمعیت ۷۵۰ هزار نفری استان سادات هستند. 

آیت الله سید نصیر حسینی اظهار داشت: مردم کهگیلویه و بویراحمد وفادار به نظام و انقلاب بوده و هستند و به نسبت جمعیت بیشترین میزان حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل و مشارکت در انتخابات را دارند. 

وی افزود: علاقمندی مردم کهگیلویه و بویراحمد به روحانیت و علمای دینی همواره چشمگیر بوده و حوزه های علمیه این استان در هر ۲ بخش برادران و خواهران نیز پس از پیروزی انقلاب اسلامی تأسیس و راه اندازی شده است.  

امام جمعه یاسوج بیان کرد: طلاب این استان به لحاظ مالی وضعیت مناسبی ندارند و انتظار می رود که هر چه بیشتر در زمینه مسکن، درمان و معیشت از سوی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور حمایت شوند. 

آیت الله حسینی عنوان کرد: تاکنون خدمات ارزنده ای از سوی مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور به طلاب کهگیلویه و بویراحمد ارائه شده که امید است با جدیت هر چه بیشتر تداوم یابد.  

پس از این نشست ساختمان مرکز خدمات حوزه های علمیه کهگیلویه و بویراحمد در خیابان امامت ۱۹ شهر یاسوج افتتاح و راه اندازی شد. 

این مرکز دارای بخش های اداری، آموزشی، فرهنگی، رفاهی و خدماتی بوده و در سه طبقه شامل همکف، یک و ۲ ساخته شده است. 

عملیات اجرایی این مرکز از سال ۱۳۹۷ و در زمینی به مساحت ۴۵۶ مترمربع آغاز شده و طبقه های یک و ۲ آن نیز هنوز تکمیل و افتتاح نشده است. 

زیربنای این مرکز هزار و ۸۸۰ مترمربع بوده و تاکنون نیز ۵۱ میلیارد ریال برای ساخت آن هزینه شده است. 

میزان بدهی به پیمانکار ساختمان مرکز خدمات حوزه های علمیه کهگیلویه و بویراحمد ۲۵ میلیارد ریال است که پس از تخصیص کامل طبقه های یک و ۲ آن نیز تکمیل و افتتاح می شود. 

برچسب‌ها حوزه علميه افتتاح طرح کهگیلویه و بویراحمد نشست خبری یاسوج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه افتتاح طرح کهگیلویه و بویراحمد حوزه علميه افتتاح طرح کهگیلویه و بویراحمد نشست خبری یاسوج مرکز خدمات حوزه های علمیه کشور حجت الاسلام و المسلمین کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۵۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم

ایسنا/مازندران مدیر مرکز حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود .

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند .

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود . 

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم  صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز  شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با  نهادهایی مانند آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • ‌چهارمین همایش «حوزه انقلابی، حوزه منتظر» در شیراز برگزار می‌شود
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • جلوگیری از سقط عمد ۳ هزار مورد جنین سالم در کشور
  • المپیاد علمی سراسری طلاب حوزه‌های علمیه پاکستان برگزار شد
  • حوزه علمیه مدیون امام جعفر صادق (ع) است
  • یادواره شهدای طلاب و روحانی زرین دشت برگزار شد
  • تجلیل از طلاب ممتاز و نمونه استان یزد
  • بازدید طلاب حوزه علمیه یاسوج از زندان مرکزی این شهر
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم