Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام افروز بااشاره به اهیمت احداث ساختمان اداری مرکز خدمان حوزه های علمیه درمازندران، گفت: از مسئولین این استان گلایه داریم. خیلی از استان های کم برخوردارتر با اعتبارات استاین ساختمان را به اتمام رساندند ولی در مازندران هنوز کاری صورت نگرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام «حسام افروز»، امروز(23بهمن) در نشست با حجت الاسلام والمسلمین«محمدباقر محمدی لائینی» نماینده ولی فقیه درمازندران ضمن تحسین عملکرد حجت ‌الاسلام  «جواد فلاح» مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان، اظهار کرد: مرکز خدمات حوزه‌های علمیه دیار علویان سال گذشته از استان های نمونه کشور بوده است و انتظار می رود این روند تداوم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون منابع انساني و مالي مركز خدمات حوزه هاي علميه كشور به موفقیت های مركز خدمات حوزه هاي علميه كشور برای اخذ زمین برای ایجاد مراکز خدمات در سطح استان های کشور اشاره کرد و افزود: تا قبل از تصدی حجت‌الاسلام‌والمسلمین «سید حسن ربانی» به عنوان ریاست مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور، مراکز خدمات استان ها در ساختمان های مسکونی ساکن بودند و مشکلات متعددی در حوزه ساختمان داشتند. و اکنون بالغ بر ۷ هکتار زمین برای ساختمان های اداری در اختیار داریم.

 

وی با بیان اینکه تاکنون حدود 6.5هکتار اسکلت ساختمانی ایجاد شده، افزود: ایجاد ساختمان مرکز خدمات حوزه علمیه از مازندران شروع شد که ارومیه، کاشان، قزوین و اهواز از محل اعتبارات استانی به پایان رسیده اما در مازندران متاسفانه هنوز محقق نشده است.

 

حجت الاسلام افروز اذعان کرد: از مسئولین استان مازندران گلایه داریم که مصالح ما زیر آفتاب از بین رفت و کسی پیگیری نکرد. خیلی از استان های کم برخوردارتر ساختمان را به اتمام رساندند ولی در این استان هنوز کاری صورت نگرفته است.

 

وی به مراجعات طلاب از سراسر استان مازندران به مرکز خدمات برای رفع مشكلات معیشتی، مسکن، رفاهی، درمان و... اشاره و بیان کرد: تلاش داریم پروژه احداث مرکز خدمات استان با همکاری بسیج سازندگی صورت گیرد.

*موانع احداث ساختمان ادرای مرکز خدمات حوزه های علیمه در مازندران مرتفع شود

نماینده ولی فقیه درمازندران نیز در این نشست با اشاره به اهمیت برخورداری استان مازندران از ساختمان اداری مستقل برای مرکز خدمات حوزه علمیه، گفت:تاسیس مرکز خدمات حوزه های علمیه یکی از ارزشمندترین اقدامات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)بود تا خدمات قابل توجهی به طلاب در حوزه های مختلف ارائه شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین«محمدباقر محمدی لائینی» با بیان اینکه این تشکیلات با هدایت و حمایت دفتر مقام معظم رهبری فعالیت می کند، برضرورت احداث ساختمان مرکز خدمات حوزه علمیه مازندران با هدف تسهیل امور رفاهی و خدماتی طلاب استان تاکید و اظهار کرد:مرکز خدمات حوزه علمیه مازندران موانع ایجاد این ساختمان در استان را بررسی و با هم افزایی استانداری مرتفع نماید.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: مشکلات مسکن طلاب مشکلات رفاهی نماینده ولی فقیه در مازندران رهبری مرکز خدمات حوزه های علمیه مرکز خدمات حوزه علمیه احداث ساختمان حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۸۰۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با تاکید بر این‌که نباید معیار تعرفه خدمات مهندسی، قیمت ماست باشد، اقدام وزارت راه و شهرسازی در نحوه ابلاغ تعرفه‌های جدید را هوشمندانه دانست. - اخبار اقتصادی -

فرشید پورحاجت در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به تعیین تعرفه حق‌الزحمه مهندسان، اظهار کرد: افزایش 27 درصدی اعلام شده در واقع با بدیهیات اقتصاد و حقوق مهندسان و فعالان صنعت ساختمان و تورم کشور تورم هم‌خوانی ندارد.

وی افزود: بارهای گفته‌ام که بنیان این رویه در خصوص اتصال نرخ خدمات مهندسی به هزینه ساخت ایراد دارد، چراکه همواره هزینه‌های ساخت و سازها با تورم در ایران رقابت تنگاتنگی دارد و استفاده از این الگو مناسب حق‌الزحمه خدمات مهندسی نیست.

وی با تاکید بر این‌که لازم است شورای مرکزی نظام مهندسی ساختمان رویه جدیدی را برای تعیین تعرفه مهندسان به وزارت راه و شهرسازی اعلام کند، گفت:‌ البته با توجه به رویه موجود، این کار در اولویت شورای مرکزی نیست و اولویت آن رسیدگی به مسائل دیگری است که گاها در شان نزول این شورا و فعالیت‌های مهندسی نیست.

مصوبات کمیته 4 نفر برای افزایش نرخ خدمات مهندسی متوقف شد

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان در عین حال در خصوص عملکرد وزارت راه و شهرسازی بیان کرد: این وزارتخانه یک اقدام هوشمندانه در رابطه با ابلاغ تعرفه خدمات مهندسی انجام داده است.

پورحاجت توضیح داد: این اقدام وزارتخانه حاوی نکات مثبتی برای قانون‌مداران و نکات تنبیهی است. در واقع وزارت راه  وشهرسازی سازمان‌های نظام مهندسی استان‌ها که بر مدار قانون بوده را تشویق کرده و اجازه اعمال این 27 درصد را داده که رقم قابل توجهی است. اما برخی سازمان‌های نظام مهندسی ساختمان که خود را فراتر از قانون می‌بینند فقط 5 تا 6 درصد اجازه افزایش تعرفه را دارند.

وی یادآور شد: مرداد سال گذشته وزیر راه و شهرسازی طی ابلاغیه‌ای دستور توقف مصوبات کمیته 4نفره استان درخصوص افزایش نرخ خدمات مهندسی ساختمان را صادر کرد. سازمان‌هایی که مصوبات را متوقف کردند امسال می‌توانند 27 درصد تعرفه خدمات مهندسی را افزایش دهند.

وی در ادامه با تاکید بر این‌‌که معتقدیم باید نرخ خدمات در نقاط کشور شناورتر شود، اضافه کرد: قطعاً هزینه خدمات مهندسی در شمال تهران و در جنوب تهران متفاوت است. قطعاً هزینه‌های دفتری و ستادی مهندسان در شمال و جنوب تهران با هم خیلی تفاوت دارد. به‌عنوان مثال هزینه دفتر مهندسی در شمال تهران ماهانه 60 تا 100 میلیون تومان است که در  مناطق جنوبی این هزینه به مراتب کمتر است. این موضوع برای کل جغرافیای کشورمان صادق است.

دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان اظهار کرد:‌ این در حالی است که به‌نظر می‌رسد برای شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی تعیین نرخ خدمات مهندسی ساختمان اهمیتی ندارد.

وی اضافه کرد: هفته گذشته با رئیس شورای نظام مهندسی ساختمان جلسه‌ای داشتم و گفتم تعیین تعرفه خدمات مهندسی یکسان برای کل کشور عادلانه نیست که وی در پاسخ اعلام کرد نرخ ماست در سراسر کشور یکسان است. این‌که معیار تعیین تعرفه خدمات مهندسی، ماست باشد کار درستی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • خودداری از تردد غیر ضروری در محور‌های خوزستان
  • کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • ساخت کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عدالت اداری به حوزه کار
  • اختصاص ۳۵ شعبه دیوان عالت اداری به حوزه کار
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند